Am creat acest blog dupa multa gandire, pornind de la ideea ca am totusi ceva de impartasit cu voi si e posibil sa va intereseze la fel de mult ca pe mine tot ceea ce inseamna frumos...sper sa va placa si sa reveniti!

joi, 22 septembrie 2011

Review vopsea spuma...sau useless crap spuma :))!

    Da, stiu ca am lipsit cu caru', ca sunt neserioasa....dar am circumstante atenuante, gen restante + copil mic + drumuri Arad + oboseala + raceala...mi-a fost dor sa scriu, dar macar v-am citit zilnic blogurile si m-am mai relaxat un pic cu postarile voastre!
     Dar astea sunt scuze deja, asa ca o sa trec la chestii serioase, respectiv un review la o PORCARIE de vopsea pe care nu vi-o recomand niciodata , sub nicio forma de la Dumnezeu, decat daca vreti sa dati banii pe ceva aiurea :)))!
    Aceasta este :

   
      Schwarzkopff Perfect Mousse se numeste si se vrea a fi o varianta mai facila pentru colorarea parului acasa...se vrea multe chestii, inclusiv a fi vopsea, dar e de fapt o gluma proasta ce costa mult ! Cum am ajuns eu sa o folosesc ? Well, era la reducere si eu trebuia sa imi scot ciocolatiul, rezultatul unui alt experiment nereusit pe capul meu :)), si mi-a traznit ideea sa iau chestia asta. Stiti voi cum se numesc oamenii cu idei ? Idioti, cam ca mine...
      Ooof, ce m-o si apucat pe mine sa imi schimb vopseaua nu stiu...de obicei folosesc Garnier, care imi da o nuanta de gold-bronze parului meu, pe care o iubesc din suflet. Dar fie...sa trecem la vopseaua asta. Mi-am luat cea mai deschisa nuanta, pentru a fi sigura ca va iesi ceva dragut ( ha ha !), si m-am pus la treaba. Si nu, nu ma (mai)vopsesc la salon de cand mi-a facut o tampita parul portocaliu de am crezut ca o bat acolo :| !Tin sa mentionez faptul ca pe culoarea anterioara, ciocolatiu deschis, logic ar fi fost sa prinda o culoare exact cum o voiam eu, cum fac alte vopsele normale, respectiv Palette, Garnier, Wella, whatever, deci un blond inchis- bronze. Vise...nu a prins deloc! Dar absolut deloc, nici macar o idee...timp si bani pierduti ca sa ma aflu in treaba, vorba sotului meu :))!

      Cateva informatii despre vopseaua asta :
- nu este spuma !!! este un fel de spuma amestecata cu ceva lichid care o face sa para stricata
- nu are amoniac, chestie buna de altfel
- nu coloreaza absolut deloc, fara nicio gluma va spun, este useless
- fiind spuma stricata :)), nu acopera bine si nici nu iti dai seama ce acopera si unde
- este scumpa si nu face nimic de banii aia. A fost 20 de lei la reducere iar Garnier-ul meu iubit e 9. Sa mai spun ceva ..?


    Concluzie : m-am lecuit de vopsele spuma. Maine sunt in Carrefour si iau Garnier, ma vopsesc eu ca de obicei si gata. De ceeee nu oi fi facut asta de la inceput???Idiot me !

    Evident, mor de curiozitate daca a mai folosit-o cineva si ...cum vi s-a parut ?