Am creat acest blog dupa multa gandire, pornind de la ideea ca am totusi ceva de impartasit cu voi si e posibil sa va intereseze la fel de mult ca pe mine tot ceea ce inseamna frumos...sper sa va placa si sa reveniti!

duminică, 5 februarie 2012

Sigma wishlist...

   Azi mi s-a pus pata pe niste pensule de la Sigma...si parca ma cheama site-ul lor, nu alta. Slava Domnului ca, din nu stiu ce motiv , nu imi mai merge Pay Pal-ul ( banuiesc eu ca BT a reusit sa imi suspende iar contul pentru ca nu l-am folosit 3 luni ), pentru ca altfel, zau ca ravagii as fi facut prin pensulele alea. Imi face cu ochiul mai ales E45-ul, care arata asa :
   Asta ma tenteaza pentru ca eu am pleoapele mici si ma streseaza maxim pensulele de blending mari, care la mine nu blenduiesc nimic, ba mai mult imprastie fardul. Evident ca mai am pensule de blending de care sunt multumita, buuuuut, o vreau si pe asta!!! Si zau, nu imi vine sa merg la Mac sa imi nenorocesc bugetul pentru o pensula!
    As mai vrea si E30-ul, adica pensula lor pencil, si F 35-ul, la care ma tot uit si ma gandesc ce buuuuna ar fi pentru iluminatoare pudra, sau F 05-ul- la asta ma gandesc eu ca mi-ar fi buna la contur, pentru ca am fata destul de micuta si nu ma ajuta pensulele obisnuite de contouring care sunt mult prea mari pentru a obtine un contur clar si bine delimitat.
    Si, ca sa ma credeti complet nebuna, mai vreau si kit-ul Synthetic Kabuky Kit, care arata demential si ma gandesc ca l-as lua pentru o aplicare perfecta a fondului de ten :
   Ei, ce ziceti, pe voi nu va tenteaza nimiiiiiic ? Come on, confess :P.
      * Sursa pozelor si link-urilor este site-ul celor de la Sigma.Claudia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi un gand...