Am creat acest blog dupa multa gandire, pornind de la ideea ca am totusi ceva de impartasit cu voi si e posibil sa va intereseze la fel de mult ca pe mine tot ceea ce inseamna frumos...sper sa va placa si sa reveniti!

sâmbătă, 31 martie 2012

Campanie Zorilestore.ro

   Probabil ca ati vazut prin blogosfera aceasta campanie, insa eu, ca o ametita, abia acum am zarit-o...si am zis sa incerc si eu :). Este vorba despre o campanie de testare initiata de cei de la zorilestore.ro, despre care am aflat de aici - tot acolo va puteti inscrie si voi daca aveti blog ;), si care presupune oferirea spre testare a 400 de perechi de papuci comozi, numai buni pentru vara.
   Deci, cititi informatiile cu atentie si dati-i bataie :)! Perechea care mie mi s-a parut the cutest of them all este aceasta :


   Cred ca nu e nevoie sa va spun de ce : sunt al naiba de draguti, sunt albi si...mi se par foarte usor de asortat. Dintre modelele de pe site acesta mi s-a parut cel mai versatil si potrivit pentru diferite ocazii si momente ale zilei, plus ca am inceput sa dezvolt o mica-mare obsesie pentru combinatia alb-maro, deci...perfecti !
    Oh well, daca sunteti colege de bloguiala cu mine , treceti si voi la treaba pentru perechea voastra de papucei ;)!


Claudia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi un gand...