Am creat acest blog dupa multa gandire, pornind de la ideea ca am totusi ceva de impartasit cu voi si e posibil sa va intereseze la fel de mult ca pe mine tot ceea ce inseamna frumos...sper sa va placa si sa reveniti!

duminică, 9 decembrie 2012

Crema sebo-reglatoare purificatoare Gerovital Plant - Very quick tip!

   Mi-am adus aminte ieri, dupa postarea legata de concealere, ca vreau de foaaarte mult timp sa va spun despre cremuta asta. Nu o sa fac un review complex, pentru ca o folosesc foarte targeted si deci nu ma pot pronunta referitor la efectele ei pe termen lung, folosita zilnic, ca si crema hidratanta.
   Este vorba despre Crema sebo-reglatoare purificatoare Gerovital Plant - gizas, cat de lung poate sa fie numele asta !, si va voi pune o poza gasita prin Googalas, pentru ca a mea e pe terminate si arata...hm...sa zicem jalnic. Da, jalnic e cuvantul. Deci minunea arata asa :   Costa in jur de 15 lei si am luat-o dintr-o farmacie oarecare, dar cred ca se gaseste si in hipermaketuri sau prin magazinase cu produse autohtone. Nu imi aduc aminte exact de ce Dumnezeu am luat-o, dar bine am facut! Nu am folosit-o niciodata drept crema hidratanta pentru toata fata, pentru ca am o anumita rutina din care nu ies si pentru ca nu am nevoie. Produsele Paula's Choice mi-au adus tenul intr-o stare mai buna decat era cand aveam 18 ani, deci intelegeti de ce ;).
   Si atunci pentru ce o folosesc ? Well...in anumite perioade ale lunii imi apare cate o minusculitate de cos, dintr-ala cat o gamalie de ac, pe care eu nu le suport si la vederea carora ma agit ca Pepsi. Aplic seara sau dimineata o cantitate infima din crema asta exact pe locul cu pricina si..poof!...dispare orice urma de ceva!  La modul ca nu ramane nici macar vreo urma ca a fost acolo ceva. Ever. Nu ma intrebati cum m-am gandit sa o folosesc asa, mintea mea functioneaza pe cai multe si misterioase, nu am citit niciunde, nu m-am uitat la ingrediente, nimic. Pur si simplu mi-a venit ideea asta si am pus-o in practica. Weird, I know.

   Deci da, daca aveti nevoie de un mic-minuscul-teeny-meeny-little help pentru mici imperfectiuni care va ameninta starea perfecta sau aproape perfecta a tenului, va recomand crema asta. E ieftina, e spornica, are o textura usoara, e tot ce vreti! Imi imaginez ca are efecte benefice si folosita asa cum a fost ea conceputa sa fie folosita, mai ales pentru probleme extinse- I mean, daca are efect atat de rapid si vizibil in probleme ca ale mele, ma gandesc ca o fi buna si in scopul ei initial, nu ?

    Well, ce ziceti, ati folosit vreodata cremuta asta ? V-a facut o impresie buna sau a fost a total flop ? A, da...si...sa mai fac asemenea postari : rapide, fara multe detalii, insa de ajutor in cazul in care cautati o anume informatie si nu o gasiti ?Claudia.

 

2 comentarii:

scrie-mi un gand...