Am creat acest blog dupa multa gandire, pornind de la ideea ca am totusi ceva de impartasit cu voi si e posibil sa va intereseze la fel de mult ca pe mine tot ceea ce inseamna frumos...sper sa va placa si sa reveniti!

joi, 31 mai 2012

MIA- missing in action

    Da, stiu ca nu am mai postat de un secol, sau poate doar mi se pare mie ca a trecut un secol, cine stie ?, dar am fost atat de afurisit de ocupata ca nici capul nu mi l-am vazut in ultima vreme. Pur si simplu lucrurile au luat-o razna, am impresia ca ar trebui sa imi fac o clona ca sa pot face tot ce am de facut. Hm, de fapt poate ar trebui sa imi fac vreo 2-3 clone...mda.


    Intre mers la Arad de 2-3 ori pe saptamana, invatat, dat colocvii si examene, facut practica in spital zilnic ( poate nu v-am spus, dar sunt in anul 2 si la o scoala pentru asistente si la anul termin ), stat cu Amelia si facut tot ce e necesar in casa pentru ca hubby e plecat vreo 3 luni la un curs...nu imi ajung 24 de ore pe zi :((.
    Va spun sincer ca mi-e dor sa stau cu Ameliutza si sa ne uitam la desene, sa scriu pe blog si sa am si eu 2 minute libere pe zi. Asadar, promit sa revin, chiar daca acum am impresia ca nu o sa am niciodata timp ca sa pot sa scriu din nou...pana una-alta va citesc pe voi toate, de pe telefon, in timpul cursurilor mostly, si ma mai relaxez asa...
     Sper sa aveti o saptamana mai buna decat a mea si see u soon, pana atunci va las cu o poza cu rujul meu cel mov :)), de care a ras hubby like crazy cand l-a vazut, dar pe care il ador!    Va pup,


Claudia.